dijous, 13 de març de 2008

El futur d´ERC des del passat

Allò que té la xarxa Internet és que el que hi dius perdura, no s'ho emporta el vent. Aquest és el cas d'una entrada que va fer el dia 29 de gener Toni Cucarella al seu bloc: Cucarella. Toni Cucarella en roba de batalla. A l'entrada, hi fa una anàlisi més que lúcida de la situació en què actualment es troba ERC, però, compte, un mes abans que es produís realment. Sobren les paraules.

La temptació de la moderació

1 comentari:

carles ha dit...

Hola, sóc en Carles i estic col·laborant amb els administradors de bloc.cat durants els darrers dies per trobar una solució i poder "reflotar" el sistema, i sembla que des d'ahir a les 23:00 aprox. els sistema ja està funcionant correctament.

Demano disculpes en nom de tot l'equip de bloc.cat (que com podeu suposar es molt reduït) i assegurar-vos que hi estem dedicant tots els esforços possibles per a què el sistema torni a rutllar com temps enrera, on bloc.cat fou un referent dins l'espai de blocaires catalans.

Intentarem encetar una nova etapa de bloc.cat, amb un mantiment més constant, amb millores i noves funcionalitats (potser fins i tot un canvi de servidor), però també sabem que intentar-ho no és una garantia per aconseguir aquest objectiu, és per això que entenem i acceptem la decisió de blocaires com tu de migrar el bloc cap a sistemes més "estables".

Gràcies per la comprensió i molta sort en aquesta nova etapa de blocaire.