dijous, 10 d’abril de 2008

15 anys sense Guillem Agulló: ni oblit, ni perdó


L’11 d’abril de 1993, demà farà 15 anys, el jove independentista i militant maulet Guillem Agulló va morir Montanejos (Alt Millars) assassinat d’una ganivetada per part d’uns malparits, el PP no ho va condemnar. Demà la blocosfera catalana, aquesta xarxa de llibertat i consciència nacional, el recordaran, tanmateix de ben segur que tota la patuleia de classe política catalana principatina, o no, ho ometrà i de TV3 i Catalunya Ràdio ja no n’espero res.

Si fes 15 anys de l’assassinat d’Ernest Lluc, ja tindríem tota la corrua de saltimbanquis progres a sou, fent-se petons amb cara compungida xuclant càmera i dient no sé que de les llibertats, però ells mateixos són còmplices d’aquestes retallades que apliquen dia si, dia també.

I per les espanyes tenim un José Coronado promocionant la pel·lícula anomenada “Todos estamos invitados”. L’obra tracta de la pressió que pateixen al País Basc els polítics que han de realitzar les seves tasques del dia a dia, no cal dir que tota patuleia progre i tota la dreta ultramuntana espanyolista estaran encantats d’anar-la a veure i fer lloances del mèrit i la valentia de no sé quants regidors, hipòcrites.

Doncs que sàpiguen que en Guillem no hi estarà convidat, i no n’està des de fa 15 anys, nosaltres com a col·lectiu, no oblidem i volem retre el nostre homenatge des del primer maulet que va caure a la Batalla d’Almansa, passant per les víctimes del Roser de Lleida fins a Guillem Agulló, perquè el col·lectiu es va formar per lluitar contra l’amnèsia que ens volen instaurar.