dilluns, 7 d’abril de 2008

Les coses com són

El diari sensacionalista anglès "News of the World" ha publicat unes fotografies de Max Mosley, el president de la Federació Internacional d'Automobilisme, on aquest protagonitza una sessió sadomasoquista amb un decorat d'un camp de concentració nazi. El tabloide, que extreu les fotos d’un vídeo, explica en portada que Mosley va participar en "una orgia depravada a l’estil nazi amb cinc prostitutes en una masmorra de tortura" i en què "feia el paper de comandant en un camp de concentració".

En aquest sentit, les associacions jueves consideren que és un insult als milions de víctimes i en demanen la dimissió. El mateix diari publica un comentari del patró de la Fórmula 1, Bernie Eccleston, en què diu que no s'ho hauria cregut si no n'hagués vist les proves. Max Mosley és fill d'Oswald Mosley, fundador de la Unió Britànica de Feixistes. Els seus pares es van casar al domicili particular de Goebbels, a Berlín, l'any 1936.

Els jueus tenen clar qui són els seus enemics i quines són les eines que cal emprar per anul·lar-los o com a mínim per denunciar-los.

Els pobles i les nacions que tenen autoestima, orgull, capacitat de treball, tenacitat, valentia i visió de futur tenen un Mossad que els fa la feina, i treballa pel país.

En canvi els pobles decadents, incapaços, apàtrides, baixos d’autoestima, ganduls, moralment miserables i preocupats per patriotismes socials i pluges fines, posen un Montilla de president i un Saura de conseller d’interior.

http://skunks.wordpress.com/f1-boss-max-mosley-has-sick-nazi-orgy-with-5-hookers/